Mindre seriøst om “sen-erne”

Hvis der er tvivl om hvilke “sen-er” der menes er de ikke så eksotiske . Det er simpelthen alle de ikke mindst her i Danmark der har efternavne endende på “sen” og det er jo ikke så få. Hvis disse forventer stor seriøsitet får de det ikke her. Håber dog ingen føler sig trådt på, fordi turen går til et ganske almindeligt dansk boligområde, hvor sen-erne måske blot nogle gange er kombineret en smule ud over det aller mest normale. I kvarteret er både et ejendomskompleks og enfamiliehuse, som her hvor jeg bor.
I blokken bor: Øverst bor Hansen og Jansen og Olsen, nedenunder Jensen og Svendsen og Bendsen og under dem bor Finsen og Jespersen og Jørgensen og nedenunder Knudsen og Tudsen og Studsen.
I næste opgang Skovsen og Tovsen med Vovsen og Sovsen. Desuden bor Hr. Madsen og Bassen og Lassen og desuden Terrassen. Der er også Thyssen og Kyssen, Kabyssen. Så er der også Jessen og Messen og Pressen. I Næste opgang Nielssen og Pilsen. Nilsen har netop sendt fru Hilsen hen til Vilsen. Så er der også Kjeldsen hans nabo er Pelsen og en præst der hedder Frelsen.
..Og mange, mange flere..

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s